Разбра се къде отива знаковото лице на bTV Деси Стоянова

Падна мистерията с поста на Десислава Стоянова, с който хвърли в потрес феновете си, обявявайки: „Ще се разделяме скоро“. От bTV вдигнаха завесата. Стана ясно, че медията има ново студио. В него ще се помещават новините и делничните актуални предавания на bTV.

Това е най-мащабният технологичен проект на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. и ще бъде финализиран до края на 2018 година. От новото студио водещите и репортерите на bTV ще представят новинарското съдържание по още по-динамичен, модерен и достъпен начин, със средствата на последните технологични иновации в областта на телевизията в световен мащаб“, съобщават от медията.

Докато проектът „ново студио“ бъде финализиран, от 2 юли новинарските емисии на bTV и предаванията „Тази сутрин“, „Лице в лице“ и „Преди обед“ ще продължат да представят цялостната картина около най-значимите и важни теми и събития от временни сетове.

Топ водещите на bTV ще влязат в изцяло нови студиа до края на годината, казват още от медията.

В същото време обаче в конкурентната медия – Нова телевизия се очакват промени. Политическата репортерка Калина Влайкова напуска медията. Бъдещите ѝ планове не включват рокада в друга медия, а по-скоро почивка от напрежението.

 

Освен нейното напускане се шушука, че и колежката ѝ от сутрешния блок „Здравей, България“ Мария Милкова от 1 юли няма да е част от медията.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар