Вижте бисерите на Емо Чолаков за последния месец, ще ви спукат от смях

6 юни
С повече облаци започна денят в Югозападна България, където през нощта дори успя да превали, но само колкото да заяви териториални претенции.
На морето имаме летните 25-28 градуса на въздуха и 21-23 на водата. Прежалих се, ходих лично да я пробвам, за да не говоря ала-бала. Прекрасна е!

7 юни
Ще вали – няма да вали. На маргаритки ни направи. Какво, къде, кога – тази древна съветска тв игра никой не може да ви я отиграе по отношение на бурите и градушките.
Не се подвеждайте по календара, пазете се следобед в жегата и пийте повечко вода, без да ви пука кой какво пише по Facebook-а.

8 юни
Предлагам да не се вторачваме само в бурите, защото времето е като живота – през повечето време е слънчево. Дори да ни очука някоя градушка, след това слънцето изгрява още по-ярко. Радост и тъга!

11 юни
Само в някои по-планински места преваля и прегърмя вяло и без особено желание.
Без дъжд температурите веднага скочиха, а смятайте утре какво ще стане. Всъщност не се напрягайте, хората са ви го сметнали. Утре чакаме до 35-36 градуса. Пийте много вода, пийте си и хапчетата, ако имате такива.
На морето е идеално! Ясни небеса и море тепсия – приказка!

12 юни
В Русе и Оряхово днес бе 35 градуса, а утре ще е още по-горещо! Силно препоръчвам плажа, че и по морските градове ще е анормално и аморално горещо.

14 юни
По повод световното вали и гърми като за световно… А майка ми и леля ми ми казаха да ви кажа, че аз съм му само говорител на времето.

15 юни
Вчера за Източна България бяхме дали код зелено, т.е. розово и прекрасно, но в Разград се изляха 43 литра на кв.м. Това е пролетта – точно познаване няма. У вас вали, у комшията грее слънце и туй то!

18 юни
Такъв порой се изля в София, че гледам животните започнаха да се събират по двойки и да се оглеждат за по-солиден плавателен съд.

19 юни
Внимавайте с локвите по улиците, че могат да се окажат вход за метрото. И все пак, колкото и да ни вали тук, не си ли на морето – на сухо си!
Вчера синоптичната ни станция на 7-ми километър явно е била леко встрани от потопа, защото е измерила само 22 литра на кв.м. В центъра вероятно са се излели 50 литра… За финал: Тате, тате, далеч ли е НДК? – Не говори, а плувай!

20 юни
Днес е денят чудо! Още в 9 сутринта във Варна измериха 27 градуса. А защо на картата ни пише максимална 26, питайте ме, не мога да ви кажа.
Ден преди да отрежем лентата на лятото съвсем хич изобщо въобще никъде няма да вали. Скоро такова чудо няма да имаме!
В сряда планината ще е на принципа „Царят дава, пъдарят не дава“. Времето ще позволява, но делникът ще озаптява.

22 юни
Вижте какъв красив студен фронт надвисва над главите ни. Страшни красоти ще сътвори! В събота, иска ли питане, ще продължи да трещи. Другата седмица също ни чакат бури. Докога така? Хич не е за разправяне, но щом настоявате, ще ви кажа – не му се види краят.

24 юни
Ей тъй кат‘ стане, начи! Докато се усмихнем, и се озъбим. Сутрин сме с едноцифрени температури.

25 юни
Ако се чудите кога точно е кукуво лято, ето го! Тъкмо започна и рязко изкука. Температурите са такива, че си извадих юргана… Представяте ли си да се засилите към планина? Сакън, недейте!

26 юни
Дойде лятото и веднага ми стана горещо… под двете родопски одеяла, с които се завивам у дома. Чакам всеки момент по bTV да завъртят „Сам вкъщи“. Вижте какъв циклон се завъртя над Балканите. Гърците са го кръстили „Нефели“, но съвсем не е нефелен.

27 юни
Не е хубаво човек да се хвали с недобре свършена работа, но с огромно удоволствие ще заявя: Пак не познахме. Оранжевият код за снощи обещаваше потопи до 65 литра, но нищо подобно не се случи. Имаме най-много 26 литра в Карнобат и 30 в Силистра. Доста брутална обаче е ситуацията в Гърция, и то по любими места.

Днес чакаме още бури. И температури чакаме, и то идеални, но ако юни беше РЮНИ. Сериалът „Игра на кодове“ ще се окаже по-безкраен и от „Дързост и красота“.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply