3 зодии, които трудно казват "Обичам те", но когато го направят не се съмнявайте, че е така!

3 зодии, които трудно казват „Обичам те“, но когато го направят не се съмнявайте, че е така!

Близнаци
Близнаците обичат новите преживявания, тръпката от преследването и трудно се впускат във връзка. За тях не е лесно да се отдадат само на един човек, а още повече – да кажат такива силни думи, като „обичам те“. Обожават да флиртуват и проявяват интерес към нови хора, с които се запознават, дори когато са обвързани. Трябва им много време, за да намерят човек, с когото са готови да създадат по-дълбоки отношения.

 

Дева
Девите премислят прекалено много всичко, особено отношенията с хората и връзките. Искат да се уверят, че всичко е перфектно и партньора дава най-доброто от себе си, за да могат да му кажат, че го обичат. За тях е важно връзката да е сериозна, но и да знаят, че и другият човек мисли така, за да изразят чувствата си и да покажат емоциите си. Страхът, че не всичко е перфектно, често проваля връзките на девите.

 

Скорпион
Скорпионът има страхове, заради това, което му се е случвало в миналото. Трудно му е да допусне някого до себе си и да покаже истинската си същност. Може да е много влюбен, но все още да не признава, защото изпитва съмнения. Мисли си, че партньорът го лъже или заблуждава. Трябва им много време и доста доказателства, за да са сигурни в човека до себе си. Но когато кажат „обичам те“ са напълно искрени и много влюбени – иначе няма да го направят.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply