Таблица показва Индекса на съвместимост на партньорите според рождените им дни

Таблица показва Индекса на съвместимост на партньорите според рождените им дни

Индексът на съвместимост е много интересен метод в Нумерологията, чрез който двама души могат да разберат доколко силата и енергията на числата ще им помогне в любовта.

И доколко, за съжаление, ще им се попречи. Но това не са просто цифри. Не само веднъж сме говорили, че всяка една от тях носи важна информация за личността и точно на тази база може да се направи “профил” на връзката.

За да разберете вашия индекс на съвместимост, трябва да видите къде в таблицата се пресичат рождените ви дни. Цифрата в квадратчето на пресичане е Вашият индекс на съвместимост.

Таблица показва Индекса на съвместимост на партньорите според рождените им дни
 

Например, ако вие сте родени на 31-ви, а вашият партньор е роден на 3-ти (без значение от месеца и годината), то вашият индекс на съвместимост е 7.

А ето и значението на различните индекси. Имайте предвид, че по-високата стойност на числото, не означава задължително по-добър синхрон.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 1
Изобщо не сте лоша двойка, а проблемите си ги правите сами, защото не отдавате нужното значение на откровените разговори. И двамата си трупате негодуванието един към друг, мълчите си и в един момент то избухва с жестока ярост. Просто седнете и се разберете! Кой какво обича, кой от какво се дразни. Веднъж като изчистите това, няма да имате никакви пречки дори за създаване на щастливо семейство.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 2
Според Нумерологията вие сте една прекрасна двойка с идеално съвпадащи емоционални нужди и очаквания. Дори още по-интересно. Ако преди да заживеете заедно или да сключите брак, се погрижите за материалната си стабилност, живот и здраве, ви чакат 20 години безупречни отношения. Следва 1 година с малко гръмотевици в рая, но след това отново ще сте си щастливо влюбени. Ако, обаче, предприемете сериозна стъпка на обвързване, без да сте си осигурили някакви нормални условия на живот, то битовите и материални проблеми най-вероятно ще ви разделят.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 3
Във вашата връзка ясно доминира сексуалната част. Еротичното ви привличане е страшно силно, но в останалите области отношенията ви са по-скоро повърхностни. Но това не означава непременно крах на връзката. С малко усилия и желание от двете страни можете да промените това. Да се опознаете по-дълбоко, да приемате по-съпричастно желанията и амбициите на другия. Опознайте световете си извън леглото и имате реални шансове за стабилна връзка.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 4
Вие сте на първо място приятели, а след това интимни партньори. Имайте предвид, че това няма да се промени. Онези тръпки от началото на връзката ви няма да ви съпътстват повече. Да, може да опитвате нови неща заедно, да разнообразявате секса, но бурните страсти и емоции отново няма да минат на преден план. Има хора, за които това не е проблем. Те предпочитат здравия съюз и спокойствието пред сюжетите от романтичните филми. Така че, ако вие и вашият партньор сте от тях, няма от какво да се притеснявате – имате си мечтаната връзка. Но в случай, че сте почитатели на пеперудите в корема, то тези отношения не са за вас.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 5
И двамата си падате малко нарциси. Всеки си мисли, че е най-прав, а другият не само, че греши, ами и не иска да слуша. Слезте малко на земята. Връзката изисква компромиси и разбиране. Тя не е терен да си мерите качествата и да се състезавате. Не, че сте различни и не си пасвате, но позволявате на егото да диктува правилата. А в една любов това е най-голямата грешка. Успеете ли да сложите гордостта в нормалните граници, може и цял живот да си останете заедно. В противен случай нямате никакъв шанс за щастливи отношения.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 6
Ако има изобщо понятие като идеална двойка, то това сте вие. Любовта ви е много силна и може би вече сте усетили, че нито парични проблеми, нито чисто битови такива могат да я победят. Ще си живеете щастливо и в бедност и в богатство. Единствената опасност, която тегне над връзката ви, са чуждите вмешателства. Според Нумерологията вие сте едно цяло, което не бива да допуска някого в неговия свят (освен, разбира се, наследник:)). Това значи, че трябва да живеете отделно от роднините си и, ако някой ви каже нещо за вашия партньор, то първо разговаряйте с него, а не вярвайте сляпо.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 7
Връзката ви ще е трудна само заради една причина – и двамата прекалено много се вглеждате в детайлите. Дразнят ви дреболиите, но за съжаление, те винаги са много! Заради това безсмислено вторачване, ви е трудно да добиете реална представа за общата картинка, а за бъдещето да не говорим. Ако поне единият успее да бъде по „над нещата“, ще постигнете известна стабилност. Може би не само в любовен аспект, а и за всяка една сфера на живота ще е добре да разберете, че изкарвайки незначителните неща като супер сериозни проблеми, няма да ви донесе нито щастие, нито спокойствие.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 8
Вие сте много интересна и странна двойка. Имате ли общ враг или някакво препятствие на пътя, ставате железен екип и с лекота оставяте проблема зад гърба си. Вътре във връзката, обаче, сте си вечна опозиция! И двамата изпитвате неустоимото желание да сте лидери. Може би ще е добре да си „разделите територията“. Тоест, да се разберете кой за какво ще командва.Например, единият решава къде да отидете на почивка, другият избира мебелите вкъщи. Тази седмица единият се грижи за домакинските задължения, а другият си почива царски. Другата обратното. Може и да ви изглежда нелепо, но това наистина много ще ви помогне да постигнете хармония.

ИНДЕКС НА СЪВМЕСТИМОСТ 9
Сексът между вас е повече от страхотен, но това не е достатъчно да създадете стабилни и щастливи отношения. Затова съветът към вас е да се наслаждавате максимално на интимните моменти заедно, но да не бързате със сериозните стъпки. Ако нямате големи очаквания, то после няма и да има големи разочарования и ще останете с добри чувства един към друг след раздялата. Интересното в случая е, че вие сте предразположени към „втория шанс“, ако сте още млади. Това означава, че ако съдбата ви срещне след време, вече по-улегнали и зрели, то шансовете за здрава връзка и създаване на семейство са повече от големи.

Източник: beu.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply