Вълшебна напитка премахва болката за 1 седмица (стави, крака и гръб)

Вълшебна напитка премахва болката за 1 седмица (стави, крака и гръб)

Болките в мускулите и ставите са доста неприятни.

Болките в гърба, краката и ставите – всички са обичайни оплаквания на хората, когато остаряват … но всеки е податлив ( понякога) –на силен  дискомфорт, предизвикан от болки в тялото.

Едно от най-често срещаните неща, които хората правят, когато изпитват такава болка е да вземат болкоуспокояващи … много от тях. Обмислете това число: 50 милиона: това е броят на хора, които приемат  болкоуспокояващо всяка седмица. И то само от една определена група. Не всеки месец. Не всяка година. Всяка седмица. Познайте чии джобове се пълнят?

А броят на хората, които са пристрастени  към  болкоуспокояващите (например Викодин, Оксикодон) – през 2007 г. е 1,7 милиона.

Не искаме да обвиняваме или съдим никого със силна болка, който се нуждае от болко- успокояващо. Въпроса е в степента, в която ставаме зависими от тях, когато са налице и са достатъчни други естествени алтернативи.

За щастие напоследък сме свидетели на някакво общо пробуждане, което поставя естественото здраве на заслуженото му място.Едва ли ще изоставим традиционната медицина, нейните продукти  са предотвратили и спасили и / или удължили безброй животи.Но защо да не се възползваме от естествените алтернативи, когато е възможно?

Имайте предвид, че почти всеки тип болка в тялото може да се появи от нездравословен избор на живот. Освен това стресът и лошата поза (на седене или стоене) са други причини, поради които човек може да страда от различни болки в тялото. За да се предотврати болката, е необходимо да се практикува правилна поза и да се въздържате от нездравословни и опасни дейности.

Това ни довежда и до фокуса на статията: прекрасна, естествена алтернатива за облекчаване на болка в гърба, краката и / или болката в ставите. Тя е ефективна, бърза и здравословна – и няма причина да не я изпробвате.

ВЪЛШЕБНА НАПИТКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛКА В СТАВИТЕ, ГЪРБА И МУСКУЛИТЕ:

Вълшебна напитка премахва болката за 1 седмица (стави, крака и гръб)
 

Ако можете да приготвите Желатин, можете да направите това лекарство. Защото тук е написано всичко, което ви е необходимо:

– 1 чаша вода

– ½ чаша заместител на захар (захарта всъщност причинява възпаление и болка)

– 1 голяма кутия желатин (за предпочитане органичен, от свободно пасящи животни и и т.н.) Уверете се, че не сте купили погрешка отделни пакети, които също са в голяма кутия!

–  Тиган или тенджера

Няма трикове, никакви трикове, това са всички съставки: вода и желатин …

ИНСТРУКЦИИ:
– Филтрирайте 1 чаша вода (за най-добър резултат, използвайте студена и филтрирана вода) и я кипнете.

– Смесете преварената вода със захарния заместител и разбъркайте, докато се разтвори. Налейте в друга чаша или купа.

– Смесва се половината от кутията с желатин в сместа със сварената вода и се разбърква.

– Охладете сместа, докато се желира.

– Плътно запечатайте приготвения желатин, както и останалия

Тази смес трябва да се приема всеки ден в продължение на около 30 дни. След една седмица болката трябва да намалее. За допълнителен вкус можете да добавите мед, сок или кисело мляко.

ЗАЩО ТАЗИ СМЕС Е ЕФЕКТИВНА ПРИ ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКАТА?
Просто е. Телата ни са съставени от кости, хрущяли, колаген и сухожилия; консумацията на желатин (след храносмилане) може ефективно да намали количеството възпаление в тези области на тялото. Освен това, желатинът съдържа свойства, които са полезни за имунната система. Противо- възпалителните свойства на желатина са страхотни за болезнени състояния като остеоартрит и остеопороза.

Много е важно желатиновият продукт да се приготви правилно. Също така е важно да се гарантира, че остатъка е плътно запечатан, за да се предотврати влошаване на качеството.Когато сместа започне да се влошава, свойствата, които помагат за борба с болки в ханша, ставите и в гърба намаляват допълнително; поради което е от съществено значение остатъчният продукт да се съхранява правилно и да не се изпуска. Готовите желатинови продукти са със срок на годност от ок. две седмици, когато продуктът е правилно запечатан и охладен.

Източник: beu.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply