Специалист разкри най-правилния начин, с който да съхраним младостта си

Специалист разкри най-правилния начин, с който да съхраним младостта си

Жените са готови на всичко, за да запазят младостта си. В съвременния свят съществуват хиляди процедури за подмладяване. Това изобщо не е странно, защото, забързани в ежедневието си, не ни остава време да живеем.

На младини сме заети с образованието си, след това започваме да градим кариера, създаваме семейство и покрай всичките си грижи не забелязваме, че вече сме остарели. Точно тогава ни се приисква да върнем пропуснатата младост.

Най-често за своя външен вид страдат жените. Те са и онези, които най-често се подлагат на подмладяващи процедури.

Специално за дамите докторът по медицински науки Джо Хил разкри начина, с който правилно могат да съхранят младостта си. По думите му, много жени на средна възраст дори се подлагат на процедура по подмладяване на влагалището. Жените прибягват до инжекции, операции и лазерни процедури. Те не само подобряват оргазмите им, но и подмладяват влагалището.

От думите му става ясно още, че дамите се опитват да върнат времето назад и с помощта на хормонална терапия. Не е тайна, че с възрастта нивото на половите хормони се понижава, а лекарите могат да предпишат специална терапия, с която да коригират нещата. При жените става въпрос за инжекции с естроген.

Съвременната наука стигна толкова далеч, че наскоро американски учени успяха да върнат младостта на 45-годишната шефка на компанията BioViva Елизабет Париш, подмладявайки я с цели 20 години.

Тя се подложи на опасен генетичен експеримент в името на науката, който я подмлади с цели 20 години!

В същото време някои хора предпочитат просто да се занимават със спорт. Оказва се, че фитнесът може да бъде отличен заместител на хирургичните процедури и подмладяващите инжекции. Физическото натоварване наистина подмладява и удължава живота по естествен начин. Ако не използвате тялото си, то старее и се готви за смърт.

Джо Хил съветват всички да използват естествените начини за подмладяване – спорт, лечение на заболяванията и хормонлна терапия, която може да бъде необходима, тъй като ниското ниво на хормони се смята за недостатък. „За да се поддържате млад, по-добре се занимавайте със спорт и си правете редовни изследвания при специалисти“, съветва Джо Хил. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply