5 задължителни модни придобивки за лятото

Безспорно няма по-опияняващ парфюм от този на пролетта. Колкото по-дълъг става денят, толкова повече енергия за приключения включва режимът ни.

Задават се и онези първи изгреви, посрещнати на плажа. Коктейли до залез слънце и танци до разсъмване. Горещите дни са по-близо, отколкото мислим.

Знаете какво казват: “Всяко лято си има история”. А това ще има и 5 главни герои, които си струва да посрещнете в гардероба си, пише fashioninside.bg. Ето ги и тях:

Кюлотите

Признаваме си, че ни става смешно дори само докато изговаряме тази дума. Но след като видяхме как изглеждат върху Риана, Джей Ло и Сара Джесика Паркър, вече бяхме готови да им дадем втори шанс. И изненада – те са безкрайно удобни, стилни и търпят безброй всевъзможни комбинации. Сработват и с кецове, и с токчета; с лежерни тишърти и формални ризи. Бива ги с аксесоари, вписват се обаче и в абсолютно минималистични визии. И това лято се очертават като един от абсолютните хитове на сезона.

Панделките

Няма шанс да ви се разминат, защото са практически на-вся-къ-де. Накацаха закачливо по ръкавите на якетата от деним и дори върху спортните суитшърти. Увиха се около каишките на сандалите, около глезените на панталоните и върху всеки аксесоар за коса, който може да бъде измислен – ленти, тюрбани, фиби, диадеми и ластици. Носят ни едно такова момичешко настроение и някак ги заобичваме. Харесваме ги от сатен и кадифе и им даваме зелена светлина в гардероба.

Огромни ръкави

80-те направиха своето бляскаво завръщане на подиума по време на дефилетата Пролет-Лято 2017. А ние ги посрещаме с дълбок реверанс, когато ни връщат романтичните ризи с широки ръкави, леко повдигнато рамо и прибран силует около китката. Колкото по-свободни са ризите, толкова по-прилепнал е денимът по тялото ни. Златно правило, което цяло лято ще бъде с нас в багажа ни за морски бягства.

Деним

Разбира се, че не го споменаваме случайно. Той продължава да ни бъде верен спътник сезон след сезон, като само умножаваме моделите, превърнали се в задължителна придобивка. Точно 3 са кройките, които в момента си делят върха – Skinny, Mommy и Boyfriend.

Обувките бижута

Ще ги познаете по бродериите, кристалите, пайетите и всичко, което приковава погледите за секунди. Могат да превърнат и най-семплото съчетание от раиран пуловер и капри панталон във визия за клуб, защото носят необходимия заряд ексцентричност. Доверете им се!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply