Какво мотивира всяка една от зодиите

Когато става въпрос за мотивация, всяка една от 12-те зодии има различна причина да върши или да не върши определено нещо, пише Дарик. Вижте какво:

Овен – лидерството

Вие по природа сте енергични хора, които се раздават винаги на 100%. Когато обаче имате шанс да се изкачите на върха, вие се раздавате дори на 150%. Хората, родени под този знак, са лидери по душа и се чувстват некомфортно във всяка друга позиция.

Телец – личният комфорт

Истинската цел за родените под този знак е спокойствието и удобството. Не искате никой да ви го отнеме. Всъщност това е всичко, което искате от този живот. Удоволствието ви е топ приоритет и работата ви е само инструмент за това.

Близнаци – страхът от самотата

Докато другите ви смятат за хлапак по душа, вие знаете, че просто искате да се забавлявате. Работата може да не ви е любимото занимание, но ходите там, за да се забавлявате и да се срещате с колегите си, които са ви истински приятели.

Рак – семейството и приятелите

Раците биха прекарали цяла седмица на дивана, говорейки си с любимите хора. Често на работа си мечтаят да напуснат, но това няма да се случи, защото знаят, че ще разочароват близките си. Именно те са причината да ходят на работа и да се стремят към върха.

Лъв – егото

Лъвовете често си мислят, че са номер едно във всичко, но тайничко знаят, че към върха са се запътили и други хора, с които трябва да се преборят.

Дева – самоусъвършенстването

Девите работят здраво, защото знаят, че всичко в крайна сметка има смисъл. Всяка задача ги прави по-добри, по-знаещи и по-способни. А това им носи огромно удоволствие.

Везни – сигурността

За Везните хармонията и балансът са изключително важни неща, дори основа на щастието. Нуждата да усещате тези два стълба, които на практика се равняват на сигурност при вас, ви осигуряват мотивация по пътя към успеха.

Скорпион – контролът

Мотивацията при Скорпионите е същата, която търсят и във връзките си – те обичат да контролират и да знаят какво се случва. Вие влагате сърце и душа във всичко, което правите. Ако не усещате контрола, ви притеснява вероятността от предателство.

Стрелец – свободата

Вие знаете как работят нещата в този свят и знаете, че само катерейки се на върха, ще имате свободата, която е така важна за вас. Затова и работите здраво, неуморно и мотивирано.

Козирог – вие самите

Козирозите са силни по природа, те са работохолици и им идва отвътре да се стремят към върха. Те дори се чувстват гузни, когато не са на работа, а безгрижно си почиват на някой плаж.

Водолей – възможностите

Водолеите обичат да помагат на другите и няма нищо по-удовлетворяващо за тях да могат да го правят. Именно това ги мотивира да се борят всеки ден с непреставащите задачи.

Риби – чувството за сигурност

Тази зодия няма нужда от особена мотивация. Те са достатъчно страстни и отдадени. Същевременно обаче Рибите са едни от най-несигурните зодии, които имат нужда да се доказват, за да усещат сигурността.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар