Любимото ти число казва какъв характер имаш

Всеки човек има свое любимо число, пише edna.bg.

Любимото число издава много за нашия характер. Според нумеролозите то е силно свързано с нашата същност и възприятия за света.

Вижте какво казва за характера ви вашето любимо число:

Любимо число 1
По природа сте доста чувствителна, но и раздразнителна личност.Страхувате се от нови неща, както и да поемате рискове. За вас е важно да имате стабилна връзка, не обичате самотата. Хората ви харесват, защото умеете да изслушвате и сте състрадателни. Помагате на всеки, изпаднал в беда. Добър човек сте, но често изкарате яда си на тези, които не го заслужават, а именно най-близките ви.

Любимо число 2
Умеете да контролирате емоциите си, дори много хора ви смятат за студена личност. В същото време, обаче, във вас ври и кипи от чувства. Но пък имайте предвид, че малко са хората като вас, които запазват хладнокръвие. Това много ви помага и ще продължава да ви помага, защото вдъхвате респект и не рухвате дори при големи трудности. И все пак, поне пред близките хора можете от време на време да разкривате душата си. Ще ви олекне.

Любимо число 3
На вас можем само да се възхищаваме. Вие сте уверена личност, на която не й пука да каже истината в очите. Не ви интересува хорското мнение, верни сте на себе си и на убежденията си. Страшно много се раздавате за хората, които обичате. Но не позволявате да ви се качват на главата. Поздравления! Събрали сте силен характер и топло сърце в едно.

Любимо число 4
За вас е важна стабилността. Да си имате собствено жилище, достатъчно спестявания и да не зависите от никого. Да създадете здраво семейство също ви е приоритет. Прекалено много се притеснявате, обаче. Хиперболизирате проблемите и все треперите за нещо. Това не ви се отразява добре нито на здравето, нито на психиката. Отпуснете се малко и приемете, че има неща, които просто не завият от вас.

Любимо число 5
Страшно силна и уверена личност. Другите ви уважават, вслушвате се в думите ви и има защо. Освен силна интуиция, вие притежавате и блестящ ум. Винаги сте с няколко хода напред и този, който ви подцени, много скоро ще си ближе раните. Парадоксалното е, че както сте с високо самочувствие, така редовно изпадате в периоди, в които тотално забравяте за собствените си нужди и полагате грижи само за другите. Няма лошо, но помислете добре дали всеки го заслужава.

Любимо число 6
Вие сте по-нестандартна персона. Мислите различно, действате различно и много хора са любопитни да ви опознаят отблизо. Знаете как да зарадвате човек – изненадите ви се помнят цял живот. Щастливец е този, в когото се влюбите. Вие сте чудесен партньор, а в леглото сте направо виртуоз.

Любимо число 7
Вие сте темпераментна личност. Имате си принципи, които за нищо на света не бихте пренебрегнали, дори и в името на любовта. Взискателни сте и ако някой не е на вашето ниво, просто го разкарвате от живота си. Самотата не ви плаши. В работата си се справяте чудесно, но не ви се нрави, когато ви командват. Това не е просто приумица или глезотия, просто вие сте родени да бъдете лидери.

Любимо число 8
Обичате да си угаждате – хубави дрехи, скъпи парфюми, качествена храна. Мислите изключително трезво – за какво са ви пари, ако не можете да се насладите на удоволствията, които могат да ви донесат! Обаче трудно се влюбвате. За вас не е достатъчна само емоцията, трябва партньорът ви да притежава и доста качества, за да ви спечели.

Любимо число 9
Имате страхотно чувство за хумор, но сте и малко непредсказуеми. Много добре анализирате нещата и винаги намирате правилните решения. Интересното е, че в интимен план хората, чието любимо число е 9, се делят на две крайно противоположни категории. Или не си падат хич по секса за една нощ – държат да има опознаване, привличане, духовен синхрон. Дори им е по-интересен флиртът, отколкото същинската част. Или са абсолютни авантюристи, които сменят гаджетата като носни кърпички, а за сериозна връзка не искат и да мислят.

Любимо число 0
Вие сте крайно неуверени в себе си. Нямате собствено мнение, а и да имате – не смеете да го изразите на глас. Останалите ви тъпчат, защото сами им го позволявате. В компромисите и премълчаването няма нищо лошо, стига да са в умерени граници. Трябва да придобиете повече смелост. Имате достатъчно качества да изпъкнете и да бъдете успешни, вместо да стоите в сянката на другите.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар