Любимите алкохолни напитки на кралското семейство

От сайта cheatsheet правят задълбочено проучване за да разберат кои са любимите алкохолни напитки на кралското семейство, пише Дарик. Ето и кои са те:

Кралица Елизабет II

Коктейл Dubonnet, сухо мартини, шампанско, вино

Когато става въпрос за селекцията от напитки, никой в кралския двор не го прави по-добре от кралицата. Всички, които я познават добре, потвърждават факта, че Елизабет II започва с алкохолните питиета още преди обяд. Обикновено първото и питие за деня е коктейлът Dubonnet, който се прави от 2 части вино Dubonnet Rouge, 1 част джин, 1 парче лимон и 2 кубчета лед.

На обяд кралицата предпочита чаша вино, а вечер чаша шампанско или сухо мартини.

Принц Филип

Бира

За разлика от изтънчения вкус на Кралица Елизабет, принц Филип предпочита по простите неща. Той е любител на бирата, като любимата му марка е Boddingtons – регионална бира от района на Манчестър. За съжаление, пивоварната Boddingtons затвори през 2005 г., така че сега е принуден да пие други видове.

Кейт Мидълтън

Уиски, плодови коктейли

През годините Кейт е забелязвана с много напитки в ръка, вариращи от бира до вино и коктейли. От по-силните алкохолни напитки, Кейт предпочита уиски. Но истинската и любов са сладките плодови коктейли, като Crack Baby, който включва водка, малинов ликьор, маракуя и шампанско.

Принц Уилям

Бира, коктейли

Уилям предпочита бирата, но също като Кейт обича и коктейлни напитки. В студентските си години любимият му коктейл е бил комбинация от бренди, прасковен ликьор и шампанско.

Принц Чарлз

15-годишно уиски

Що се отнася до принц Чарлз, любимата му напитка е шотландско уиски, като предпочита отлежалите 15-годишни варианти.

Камила Паркър Боулс

Вино, джин с тоник

Камила признава, че любимата и напитка е виното, но през последните години обожава и комбинацията джин с тоник.

Хари

Водка

Хари е голям фен на точно определен вид френска водка (Ciroc Ultra-Premium), която се прави от два сорта грозде – Моза Блан и Угни Блан.

Меган Маркъл

Пикантни текила коктейли, Negronis, бели и червени вина

Повечето хора знаят, че тя е любител на виното, благодарение на изявлението си в интервю за The New Potato – „Боже, обичам ли виното – красиво наситено червено или чисто бяло.“ В същото интервю тя призна, че всеки ден пие по чаша вино заедно с шоколадовия си десерт.

Що се отнася до другите напитки, тя признава, че обича „пикантен коктейл с текила, негрони ( коктейл с кампари, червен вермут, джин и портокали) или чисто шотландско уиски“.

Принцеса Даяна

Коктейлно бяло вино с прасковен вкус

Съобщава се, че Даяна не си е падала много по алкохолните напитки, но все пак си е имала любимо питие – Bellini. Тази напитка е бленд от италианско пенливо вино (Просеко) и нектар от бели праскови. Добавят се и няколко капки сироп от горски малини, за да се постигне известния розов цвят на коктейла.

Що се отнася до напитката за избор в по-малко специални случаи, сухите бели вина също бяха сред любимите и предпочитания.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply