8 черти в жените, които мъжете мразят

Според експерти тайната на успешния брак се крие в един простичък въпрос, който да задавате всеки ден на партньора си: „Какво мога да направя, за да стане по-хубав денят ти?“, пише edna.bg.

Ще ви представим най-разпространените негативни черти в поведението на обвързаните жени, които искрено дразнят мъжете.

Не можете да приемате комплименти

Озадачаващо е колко много жени не се чувстват комфортно, когато получат комплимент за външния си вид. Ако мъжът ви каже, че днес изглеждате прекрасно, той няма предвид, че по принцип не забелязва чара ви. Не си губете времето с излишен анализ на думи и жестове, а се усмихнете и го приемете като истинска уверена жена.

Разчитате изцяло на намеци

Чувстваме се длъжни да поясним, че мъжете не могат да четат мисли. Би било чудесно, ако двата пола се разбират само с поглед, обаче нещата са далеч по-сложни. За да сте сигурни, че сте били разбрани, просто говорете открито и директно.

Градите очакванията си от книгите и филмите

Романтичните сюжети са продутк на нечие въображение, което не претендира за висока степен на реализъм. Не сравнявайте връзката си с тях, защото само ще объркате сърцето и разума си.

Драматизирате битови проблеми

Класически пример е борбата за вдигането на тоалетна чиния. Не казваме, че този конфликт е напълно безмислен, но понякога не е необходимо да приемаме насериозно всеки малък битовизъм.

Разпитвате за други жени

Е, всички сме питали поне веднъж представител на силния пол дали намира за привлекателна някоя жена. Мъжете от своя страна обаче не се чувстват комфортно да отговарят на такъв тип въпроси и тайничко се молят да престанем (или поне да не го правим толкова често).

Подигравате се на емоциите, които показва

Никой не трябва да се срамува от това, което изпитва. Това може да ви звучи очевидно, но понякога мъжете не желаят да бъдат искрени и емоционални, защото се страхуват да не бъдат критикувани. Опитайте се да предразположите мъжа до себе си да се отпусне и да ви разкрие вътрешните си преживявания и в никакъв случай не се опитвайте да поставяте оценка на емоциите му.

Изречението „Трябва да поговорим“

То има силата да предизвика едновременно мащабна и подробна ретроспекция, мини сърдечен удар и криза на идентичността. Мъжете асоциират този израз с наближаваща вълна от критика и негативизъм. Бъдете по-елегантни и учтиви следващия път, когато трябва да водите сериозен разговор. Сами ще се изненадате колко по-отворен и спокоен ще бъде партньора ви.

Оплаквате се от желанието му да прекарва време с приятелите си

Дразни ли ви, когато мъжът ви изглежда пет пъти по-развълнуван, когато излиза с приятелите си „по мъжки“, отколкото когато сте му приготвили романтична вечеря? Всъщност в това няма нищо лошо. Според експерти тези индивидуални социални мероприятия могат да помогнат на връзката ви повече, отколкото да охладят отношенията ви.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply