5 козметични продукта, които всеки мъж притежава, но се срамува

Половете може да са равни, но мъжкото его все още не позволява на някои крайни мачисти да си признаят, че няма нищо срамно в това да изглеждаш поддържан.

Ето кои са продуктите, които можеш да намериш във всяка мъжка баня, макар и заровени така, че да не се гледат много-много, според goguide.bg.:

Балсам за устни

Дали защото масово се обобщава с народното название „вазелин“ или заради асоциацията с порното, но козметиката за устни е едно от най-срамните неща за притежание и използване от всеки истински мъжкар. Затова стикчето се крие, сякаш е пакет наркотици, и се употребява по сходен начин – само по тоалетните, далече от чужди очи. Ако някой забележи подозрителна хидратация на устните ти, винаги отричаш с „Ядох една мазна баничка, бате“.

Продукти за коса

Истинският мъж ползва двулитрова туба „5 в 1“, която служи за душ гел, балсам, шампоан и паста за зъби. Всяко друга тубичка с течност, която слагаш върху косата си, е нещо женско, гейско, джендърско и като цяло немъжкарско. Не забравяй, че на Балканите да имаш коса е проява на слабост – трябва да си плешив и нула номер като истински гангстер. Ако си съвсем краен квартален играч, си миеш кубето със сапунче за левче.

Аксесоари за нокти

Преди да посегнеш към несесера, трябва да си зададеш въпроса „Стоичков ползва ли пиличка за нокти?“. Също така да имаш повече от една нокторезачка е съмнително. Най-мъжкото нещо на света е да си режеш ноктите са рамбо нож или да си ги гризеш като диво животно. Всичко друго е неприемливо.

Крем за лице

Единствената грижа за кожата на лицето, която кодексът на българския мъжкар позволява, е маска с алкохол и хидратация с тютюнев дим. Всякакви там антиейдж флуиди с изглаждащ ефект са твърдо не, особено ако са водоустойчиви, хипоалергенни и некомедонни. Бръчките подчертава мъжествеността, грубата кожа е неустоимо секси, а няколко пъпки тук и там само подчертава характера ти. Също така „да се цапотиш по лицето е гейско“. Това е желязна логика.

Пинсета

В редки случаи обаче палави косъмчета избиват на неочаквани места – в десетката на третата вежда, в ничията земя между брадата и носа, от ушите и прочие отверстия. Тези нахалници се отстраняват с едно-единствено рязко движение с пинсета. Истинският мъж обаче никога не притежава такава, а използва тази на гаджето си, до която се добира чрез хитрост и взлом.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply