5 начина за естествено сгъстяване на веждите

Tънките вежди вече не са на мода и днес жените се стремят към гъсти вежди, пише Розали. Освен да рамкират лицето, веждите изпълняват още много важни функции – те са отговорни за изразяването на емоциите, а също така канализират пот и влага далеч от очите ви. Ето защо оформянето на веждите трябва да бъде нещо повече от поредната козметична процедура.

Ще ви предложим няколко средства, с които ще можете да ги сгъстите:

Амла

Амла има пролиферативен ефект върху клетките в космените фоликули на човека. Следователно е чудесно средство за лечение на изтъняващи вежди.

Семена от сминдух

Семената на сминдух притежават стимулиращи растежа на косата и по този начин се използват широко при лечение на изтъняване на косата и косопад. Следователно, те могат да помогнат и за изтъняване на веждите.

Сок от лук

Сокът от лук е един от природните лекове, които стимулират по-бързия растеж на косата. Следователно, може да даде подобни резултати, когато става въпрос за изтъняване на веждите.

Яйчен жълтък

Яйчният жълтък съдържа водоразтворими пептиди, които имат свойства, стимулиращи растежа на косата. Тези свойства могат да се използват и за лечение на изтъняващи вежди.

Етерично масло от мента

Етеричното масло от мента бележи видими резултати върху растежа на косата и може да се използва и за лечение на изтъняващи вежди.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply