Богатите също плачат – „Беди в рая“ от Елин Хилдебранд

 

Заплетена интрига достига своя край на фона на тропически рай в „Беди в рая“ – последната книга от бестселъровата трилогия на Елин Хилдебранд.

По книжарниците излезе „Беди в рая“ – последна част от трилогията на Елин Хилдебранд, която започна със „Зима в рая“ и продължи с „Каквото се случи в рая…“. Нетипичното, но вълнуващо съчетание между романс и криминална история превръщат книгите на Елин Хилдебранд в мигновен хит сред българските читатели.

Тропическата Коледа може да е мечта за милиони хора по света, но на остров Сейнт Джон преплетените съдби и старите тайни не прощават никому.

Минали са няколко месеца, откакто Айрийн Стийл губи съпруга си в нелепа катастрофа с хеликоптер. Ръс загива на хиляди километри от дома си, на остров, където не би трябвало да бъде, в компанията на младо момиче, негова любовница.

И сякаш болката от загубата и лъжите на Ръс не е достатъчна, когато Айрийн пристига на острова, тя бързо разбира, че съпругът ѝ е водел двойствен живот, за който дори не е подозирала. От луксозно имение през претъпкана банкова сметка – тайните нямат край.

Слуховете на острова нямат намерение да затихнат. Защо Ръс и любовницата му са се качили на хеликоптер, при положение че е имало гръмотевични бури? Но всъщност… гръмотевичните бури са били от другата страна на острова, далеч от траекторията не хеликоптера. Дали е ставало дума за повреда?

ФБР със сигурност не мислят станалото просто за нещастен случай. А когато нахлуват във вилата, оставена от Ръс, и информират Айрийн, че я конфискуват заради пране на пари и мръсни сделки, нещата излизат извън контрол – тя буквално остава без покрив над главата си заради тайните на съпруга си.

Някой е имал интерес от смъртта му. В безопасност ли е Айрийн? Кога ще може да продължи с живота си? И какво ще донесе заформящият се на хоризонта тропически ураган – истината… или краят?

Дори раят си има своите беди.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд („Перфектната двойка“, „Зима в рая“, „Опасни слухове“, „Каквото се случи в рая…“) се прочува с уникалния си стил, бленда между класически романс и криминална интрига. Под бляскавата фасада на богаташкия живот се крият мрачни страсти и тайни, за които хора са готови да убиват.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply