Какво е необходимо за отглеждането на едно бебе?

Отглеждането на едно дете не е лесна задача. Още от раждането си, то иска постоянни грижи и са необходими някои неща, без които една майка не може. Винаги може да се направи компромис едно или друго, но си има основни неща, които не могат да бъдат изключени като памперси или пелени, шишета за храна, вода, дрешки и други. Ако пък имате суеверия, че не трябва да се пазарува преди раждането на бебето, можете да направите това още докато сте в болницата и да си набавите всичко необходимо от сайта на Bubutoys. Тук, ще откриете всичко необходимо за вашето бебе – качествени продукти на достъпни цени и бърза доставка. Ако имате нужда от съвет, сайтът предлага и професионално мнение, което ще ви бъде полезно. Можете да разчитате на коректност и професионализъм само на едни клик.

Преди да се впуснете в покупки е добре да помислите над някои фактори, които ще ви подскажат от какво точно ще има нужда вашето бебе – сезонът, в който предстои да се роди, ще кърмите или не мъника, големината на жилището ви, колко често ще имате възможност да перете, ще отглеждате детето самостоятелно или с партньор и т.н. Предлагам ви примерен списък от първа необходимост, който може да ви влезе в употреба:

 

 ДРЕШКИ И ДРУГИ ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ВАШЕТО БЕБЕ 

Боди, гащеризон-пижама, ританки, хавлия с качулка за бебе и малка хавлиена кърпа, пелени комплект, одеяло, тънко одеяло – пелена, комплект чаршафи, непромокаема подложка за преповиване, протектор за матрак, лигавник, обиколник, чувал за сън, чорапки / терлички / буйки, шапка за разходка, ръкавички срещу драскане.

 

 АКСЕСОАРИ ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Шишета – При кърмено бебе – едно голямо (250-260 мл) и едно малко (120-150 мл); При бебе на изкуствено хранене – 2-3 големи и едно малко. (За предпочитане е шишетата и в двата случая да бъдат със система срещу колики.),четка за миене на шишета и биберони, залъгалка, стерилизатор, нагревател, бебефон, стерилни компреси за пъпче, термометър – вода/въздух, термометър за измерване температурата на бебето, аспиратор за нос, анатомични клечки за уши, ножичка/нокторезачка, четка и гребен, лъжичка.

 

 КОЗМЕТИКА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Шампоан за коса и тяло, бебешко олио или масажен балсам, крем срещу подсичане, пудра за употреба при всяка смяна на памперса, гъба за баня – първите месеци може и да не използвате.

 

ЕДРИ ПОКУПКИ

Бебешко легло (оборудвано с подходящ матрак), скрин и/или гардероб – в случай, че чекмеджетата на леглото са недостатъчни за съхранение на бебешките вещи, ваничка с или без стойка – по преценка на родителите, бебешка количка, стол за кола, чадър/сенник, дъждобран, комарник.

 

ДРУГИ

Музикална игра за над легло, дрънкалки и играчки – за предпочитане е да са с ярки цветове и нежна музика, бебешки прах за пране и омекотител, мокри кърпички.

Ако все още се чудите от къде да набавите всички неща, ви предлагам Bubutoys. Тук се предлага всичко необходимо за отглеждането на едно бебе в първите месеци след раждането. А също така и за по-големи деца. Изборът е голям и разнообразен и ще намерите това, което търсите. Това е специално място, насочено изцяло към качествената грижа за бебето и детето. Разгледайте продуктовата  гама и се уверете – хармонията и нежната гама на основните брандове, които представяме в онлайн магазина ни. Световно утвърдените марки, за които сме официален вносител са He or She, Mushie, Bibs, GoBabyGo. С BubuToys майчинството се превръща в детска игра, без нужда от инструкция и пояснения – лесно и приятно време за мама, тати и бебе. Тук можете да откриете и съвети за отглеждането и възникнали въпроси във всеки един етап от израстването на вашето дете. Разчитаме на професионализъм с основната цел да ви бъдем от помощ в това начинание.

Нашата основна цел е грижата и любовта, която заслужава всяко дете. Мъничето винаги е на първо място при нас.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply