Сървайвър парти показва нагледно „Как да оцелееш в България“

Създателите на легендарния проект brato.bg Дани Йорданов, Филип Зуберски и Владимир Иванов представят една от най-продаваните книги за последния месец

 

Понякога оцеляването на родна почва изисква фини умения и дълбоки познания на българската душа. Ако ги нямаш – свършено е с теб. В края на април 2022 г. обаче тримата създатели на легендарния проект brato.bg Дани ЙордановФилип Зуберски и Владимир Иванов решиха, че е крайно време да помогнат на всички сънародници и създадоха най-добрия наръчник за сървайвализъм – „Как да оцелееш в България“.

И след като теорията им, илюстрирана от небезизвестната Неда Малчева, завладя класациите, дойде време и на практическите съвети!

Заповядайте на 12 май в Yalta Art Room (бул. „Цар Освободител“ 20), когато малко след 19:30 ч. Дани, Филип и Влади ще ви просветлят в тайните на оцеляването в България, подкрепени от властницата на Tik-Tok Александра Панайотова и талантливия актьор Милко Йовчев.

Очакват ви свежи коктейли от сюжети и портрети – колкото измислени, толкова и реалистични, много смях и, разбира се, практични и изпитани съвети, подбрани от топ експерти.

Входът е свободен, а линк към Фейсбук събитието ще откриете тук: https://www.facebook.com/events/455997052945236

Заповядайте да се посмеем и повеселим като на парти по български!

Като всеки наръчник, „Как да оцелееш в България“ съдържа практични и изпитани съвети, подбрани от топ експерти, с които читателят да развие полезни умения за оцеляване в „Люлин“, Враца, на сватба, в такси и като цяло в нашата почти безобидна България.

От тази книга ще научите:

  • Как да оцелееш, ако имаш комшии идиоти?
  • Как да оцелееш, ако шофираш в голям град?
  • Как да оцелееш в чалга дискотека?
  • Как да се държиш пред тъщата?
  • Как да изкараш с последните 20 лв. преди заплата?
  • Как да оцелееш на опашка в магазин?
  • Как да оцелееш в такси?
  • И още много други катарзисни моменти, в които и Беър Грилс не би се справил.

Безмилостно смешна и плашещо реалистична, „Как да оцелееш в България“ ще ви убеди за пореден път, че сме велик народ. Народ, който оцелява напук на всичко и въпреки самия себе си!

Дани Йорданов, Филип Зуберски и Владимир Иванов са създателите на мъжкия сайт Brato.bg. Близо 10 години проектът Brato.bg работи като безплатната космическа капсула за изстрелване към орбитата на хумора, иронията и самоиронията.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply