Nicolle Baby с нов по-голям магазин в София

Компанията за бебешки продукти Nicolle Baby отвори своя нов, по-голям, магазин. Откриването се проведе на 9 ноември. По този повод на адреса на магазина (бул. Александър Малинов 79Б, гр. София) се събра множество от нетърпеливи бъдещи родители. Новият магазин се простира  на 2 етажа и цели 240 квадратни метра.

Nicolle Baby стартира своето начало през 2018 г. като онлайн магазин, предлагащ всичко необходимо за бебето и детето – легла, скринове, гардероби, цялостно обзавеждане за бебешка стая, матраци, спални комплекти, бебешки колички и различни аксесоари. Предлаганите продукти са с доказан произход, отговарящи на всички изисквания за безопасност. 12 месечна гаранция и безплатна доставка очакват всички поръчки на стойност над 150 лева.

Консултантите на българския бранд са винаги на разположение да отговорят на всички въпроси и да помогнат при важните избори, пред които са изправени бременните жени и бъдещи родители. Поради гласуваното доверие през годините от клиентите на бранда, преместването от първия магазин в по-голям, бе най-логичната стъпка. Така бъдещите родители имат удобството да разгледат много по-голям асортимент от продукти на живо на едно място. В магазина са изложени: мебели, матраци, спални комплекти, аксесоари и колички.

От бебешките легла могат да се видят всички модели, понеже от Nicolle baby, знаят че това е един от най-важните избори на всеки родител. Сега бъдещите родители могат да се докоснат и почувстват, кой е правилният избор за своето бебе.

На място бременните могат да се докоснат до бестселърите на бранда като:

  • Бебешка кошара Луна със скрин и гардероб Орсо изцяло в бял цвят,
  • Обзавеждане с бебешко легло Лейди, цвят комбинация астра и бяло в комплект със скрин Сънливко и гардероб Сънливко,
  • Обзавеждане с бебешко легло Деси с 4 чекмеджета, скрин и гардероб с апликация Индианец, всичко в цветова комбинация северен дъб и бяло.

Изложени са дори и най-големите модели на българския бранд, като бебешко легло Деси Макси с подвижна решетка. Повечето бебешки кошари на Nicolle baby са трансформиращи се и могат да се ползват от раждането на бебето и по време на юношеството.

Изборът и закупуването на мебели, декорирането и поставянето на последните уютни щрихи при създаването на детска стая в дома ви са едни от най-вълнуващите и специални моменти в подготовката за появата на новия член на семейството.

На бул. Александър Малинов 79Б, гр. София, от количките може да се видят марки като: Baby Merc, ROAN, BABY DESIGN, MUUVO, NIO и други. На място в магазина може да се направи обстоен преглед на моделите, техните функции, както и „тест драйв“. Защото всяка разходка трябва да е лесна, приятна и комфортна.

И да не забравяме аксесоарите. В малките  неща, понякога се крие цялата магия. В новият магазин на Nicolle baby може да се открият разнообразие от аксесоари за бебешки кошари и колички.

Откриването на магазина е съпроводено и от старт на кампанията “Черен Ноември” и дава началото на актуалните промоции на бранда. Всички клиенти направили поръчка на място в магазина вече могат да се възползват от сериозна отстъпка, а за онлайн поръчките, големите намаления стартираха на 12 ноември. Промо кампанията “Черен Ноември” е в сила до 26 ноември (включително), както онлайн, така и във физическия магазин на Nicolle baby на адрес: гр. София, бул. Александър Малинов 79Б.

Персоналът на Nicolle Baby e добре обучен за разнообразието от продукти и модели. Консултантите имат богат опит с предлаганите мебели, които ще съпътстват детето да учи, да расте и да се развива в безопасна и уютна среда. Всички мебели на бързо развиващия се български бранд отговарят на строги изисквания за безопасност, което дава спокойствие на бъдещите родители при отглеждането на тяхното бебе.

В Nicolle baby  работят отдадени професионалисти, които осъзнават важността на работата си. Те отделят време и внимание, за да опознаят всеки клиент и специфичните му нужди, за да предложат максимално подходящото решение. Прибирането на новороденото у дома е един от най-специалните дни в живота на всеки човек, като родител, и екипът на компанията неуморно се старае да отговори на най-смелите мечти и високи изисквания на бременните жени и бъдещи родители.

Подготовката понякога може да изглежда и като едно от най-големите предизвикателства  с толкова много неща, които трябва да се направят предварително, но Nicolle baby идва на помощ. С помощта на ценните съвети на консултантите на бранда, купуването на всички вещи от първа необходимост за бебето  ще ви донесе спокойствие, че сте подготвени.

Nicolle baby създаде пространство с положителна енергия, където може да се насладите на подготовката за вашето бебе. Ще откриете всичко необходимо лесно, бързо и удобно. Имате избор това да стане на място или онлайн. Много хора не са сигурни да поръчват онлайн без да са  видели продукта на живо. Това е и още една причина компанията да открие по-голямо пространство, за да  могат клиентите да се докоснат до по-голям избор от продукти.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply