Световноизвестна поп икона и пекар от малко градче се влюбват в топлия роман „Когато си в Рим“ от Сара Адамс

Завладяващият роман от авторката на „Да измамиш джентълмен“  разказва уютна история за неочаквана любов.

С нежния си регентски роман „Да измамиш джентълмен“ американската авторка Сара Адамс дебютира на българския пазар и повлече читателите на бляскаво пътешествие из премеждията, любовите и порядките на английското висше общество през XIX век в Лондон.

Сега писателката с невероятен усет към романтичните истории се връща обратно в наши дни и ни подканва да се потопим в обезоръжаващо сладкия роман „Когато си в Рим“, в който малко градче ще стане сцена на неочаквана любов, топла и уютна като парченце пай.

Защото „Когато си в Рим“ няма нищо невъзможно, нали?
Амилия Роуз, позната като „принцесата на попа“ Рей Роуз, е силна, талантлива, самоуверена и на върха на славата си. Но освен това е изморена, прегоряла от напрежението на сцената и притисната от очакванията на почитателите и изискванията на продуцентите си.

Вдъхновена от любимата си Одри Хепбърн, която винаги ѝ вдъхва увереност, Амилия за пореден път си пуска култовия филм „Римска ваканция“. А след това пали колата и заминава посред нощ към най-близкия Рим, който може да открие на картата… тоест Рим, Кентъки.

Когато Ноа Уокър открива Амилия на моравата пред дома си в развалената ѝ кола, той няма идея, че жената в беда е безбожно известна поп икона. Между магазинчето за пайове, което е наследил от баба си, и това да напомня на любопитните си съседи да не си завират носовете в живота му, Ноа няма времето и търпението да се занимава с проблемите на някаква разглезена суперзвезда.

Зад вечно намръщената си гримаса Ноа все пак крие добро сърце и решава да покани Амилия да остане в стаята му за гости. Само докато поправи колата си.

Очарована от уютното градче и неговите порядки, толкова различни от бляскавия ѝ живот, Амилия започва да разкрива кое е момичето, скрито зад грижливо поддържаната маска на Рей Роуз. А бариерите около сърцето на Ноа неволно започват да падат…

Но какво ще стане, когато Амилия отново ще трябва да върне на турнето си? Все пак дори и Одри си тръгва от Рим…
Изтъкана от слънчево настроение и пъстроцветни персонажи, „Когато си в Рим“ от Сара Адамс е остроумна история с искрящ чар, която ни приканва да се потопим в романтиката на малкия град и неговата неустоима обстановка.

Този съвременен преразказ на „Римска ваканция“, сред чиито страници животите на изгубена попзвезда (която много напомня на Тейлър Суифт) и кисел пекар неочаквано се преплитат, ще ви накара да се усмихнете и да повярвате, че противоположностите наистина се привличат.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply