Българската дентална клиника „Да Винчи Клиник“ провежда иновативно лечение с брекети

Чрез новия метод се постигат впечатляващи резултати само за 120 дни

 

Българската дентална клиника „Да Винчи Клиник“ въведе иновативен метод за лечение с брекети, който дава впечатляващи резултати само за 120 дни. Той използва съвременни технологии, които позволяват зъбите да се подравняват по-бързо и ефективно, намалявайки дискомфорта за пациентите. Резултатът е постигането на красива усмивка за по-кратко време и с много по-малко неудобство.

„Този нов метод представлява истинска революция в областта на ортодонтията. Възможността да предложим на нашите пациенти по-бързи и ефективни резултати не само подобрява тяхното качество на живот, а отбелязва и голям напредък в денталната медицина” – споделя Емил Калинчев, изпълнителен директор на „Да Винчи Клиник„.

Новият метод за корекция на зъбите подчертава дългосрочния ангажимент на лечебното заведение за използване на иновации в името на по-доброто и по-качествено лечение. Клиниката предлага затворен цикъл от стоматологични услуги, включващ всички етапи от консервативното, протетичното, ортодонтското и имплантологичното лечение. През годините екипът е въвел в работата си редица нови технологии и модели, като всички те се използват с мисъл за комфорта на клиента и повишаване качеството на услугите на клиниката.

„Нашата мисия е винаги да предлагаме най-добрите и най-ефективни методи на лечение за нашите пациенти“ – посочва още Емил Калинчев. За целта клиниката възприема  цялостен подход, съчетавайки традиционни методи с най-новите технологии в областта на стоматологията, а екипът се обучава непрекъснато, повишавайки своята квалификация.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply