„Да се завърнеш за Коледа“ и да (пре)откриеш сродната си душа в новата празнична история на Джоана Болури

Вторият преведен у нас роман от авторката на „Всичко, което искам за Коледа“ ни повежда по трънливия път към любовта

 

„Всичко, което искам за Коледа“ е… нов роман от Джоана Болури! Това си пожелаха многобройните читатели у нас, попаднали под влиянието на коледната магия на популярната авторка на романтични истории, която завладя родните книжарници през 2021 г.

Ето че идва времето това желание да се сбъдне и да ни донесе така чакания празничен дух още през октомври, защото на български език вече блести и втора история с присъщия за писателката емоционален заряд – трогателният роман „Да се завърнеш за Коледа“.

Изплетен умело като пъстър коледен венец от чувства, усмивки и въздишки, „Да се завърнеш за Коледа“ е сърдечна и вълшебна история за понякога трънливия път, по който трябва да поемем, за да (пре)открием любовта!

Кейт и Ед са заедно от цяла вечност. Те се влюбват още в училищните коридори, преодоляват далечните разстояния на различните университети и заедно се превръщат във възрастни хора – със свои отговорности и мечти. А любовта им ги обгръща като онзи любим коледен пуловер, който никога няма да ти писне да носиш.

Докато един ден двамата не откриват, че вече май не са си по мярка. По време на ежегодното им прибиране за Коледа към китните им съседни градчета в английската провинция, те осъзнават, че искат различни неща.

Вглъбена в кариерата си на безскрупулен адвокат, Кейт не включва семейство и деца в плановете си за бъдещето. А Ед – някога музикант с обещаваща кариера – е забравил всичките си амбиции и търси комфорта на семейното гнездо.

Принудени да прекарат Коледата заедно – в най-романтичното време на годината двамата ще трябва да се изправят лице в лице с горчивите равносметки. И ще трябва или да открият път към онази тръпка, която ги е събрала преди толкова много години, или да се разминат завинаги…

Три Коледи, две разбити сърца и едно променящо живота пътуване ви очакват сред страниците на този бляскав и майсторски поднесен разказ, който ни припомня, че понякога човек трябва да загуби нещо, за да открие истинската му стойност.

Забавен и трогателен, нежен и изпълнен с уюта на класически празничен романс, „Да се завърнеш за Коледа“ отново доказва, че Джоана Болури умее да разказва човешки и топли истории!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply