През декември Vivacom ще зарадва потребителите със страхотни празнични предложения

Телекомът е подготвил коледни подаръци за своите настоящи и нови клиенти

 

През целия месец декември Vivacom ще зарадва потребителите със страхотни изненади. Клиентите на телекома ще могат да се вдъхновят за своите коледни покупки от предложенията на компанията, като ще избират сред разнообразие от смартфони, смарт телевизори и гейминг конзоли.

Всички устройства от промоционалната коледна кампания на телекома могат да бъдат закупени на страхотни цени, в комбинация с атрактивните мобилни планове Unlimited 300 и Unlimited MAX с 50% отстъпка за първите 6 месеца или с пакетите EON за 1 лев на месец за първите до 4 месеца. Офертите важат за всички настоящи и нови клиенти.

Сред устройствата от коледната кампания на Vivacom попадат актуалните флагмански модели от серията Samsung S23, които излязоха на пазара през тази година. Това са Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ и Samsung Galaxy S23 Ultra. Трите модела вървят в комплект с калъф и протектор и могат да заявени на лизинг с изгодни месечни вноски и с план Unlimited 300 с 50% отстъпка за първите 6 месеца. Селекцията от намалени смартфони по време на празничния декември се допълва от страхотни 5G модели на Nokia, Motorola и Honor, които се предлагат заедно с безжични слушалки.

За любителите на коледните филми и видеоигрите Vivacom е приготвил атрактивни отстъпки на 50-инчов премиум смарт телевизор на Samsung и бюджетен 40-инчов модел на Hisense. За Коледа, изпълнена със забавление и прекрасни емоции, телекомът предлага намаление и на гейминг конзолата PlayStation 5, която може да бъде перфектния коледен подарък за всяко семейство. Освен че впечатляват с изгодните си лизингови цени, промоционалните устройства са в комбинация с пакета EON Premium и високоскоростен интернет за 1 лев на месец за първите до 4 месеца.

Освен празнични оферти, от Vivacom са приготвили и нещо за всички меломани, които през зимата обичат да са на топло вкъщи пред телевизора. През декември, във всички телевизионни пакети на телекома, за първи път в България, ще стартират нови ексклузивни филмови канали, които ще имат богато разнообразие от заглавия. От Vivacom са приготвили и изненада за всички любители на българското кино.

„Ние от Vivacom искаме нашите клиенти да имат празнично настроение през целия декември. Затова и тази година подготвяме серия от изненади за всички настоящи и бъдещи клиенти, които ще обявим в детайли съвсем скоро. Планирали сме разнообразни промоционални оферти и нови предложения за тях, като по този начин може да им помогнем при избирането на най-подходящия коледен подарък.“, сподели Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

За пълно удобство, през най-натоварения месец от годината, магазините на Vivacom ще работят с празнично работно време и в почивните дни. Повече информация за всички оферти и за празничното работно време може да намерите ТУК.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply