Едва ли някога сте опитвали толкова вкусна царевична супа, а приготвянето й е като детска игра

Времето навън застудява, а с това и ястията, които слагаме на масата си се променят. Затова сега ние  ще ви предложим невероятна супер, която едва ли някога сте опитвали. Говорим за една уникална царевична супа. Рецептата за тази страхотна зеленчукова супа е изключително лесна, приготвянето й не само, че е изключителновиж повече

Кулинарната майсторка Вили Рай разкри тайните на някои от най-вкусните си гозби!

Вили Рай е родена в Етрополе. Завършила е поп- и джаз пеене в българската Консерватория в класовете на Симеон Щерев и Милчо Левиев. Едва 19-годишна за първи път излиза на една сцена с Лили Иванова. Кариерата си на певица обаче развива не у нас, а в Сърбия. Титуляр е навиж повече

Още от малка мама ми приготвяше този винен кебап от Библията й, сега всички ми искат рецептата

Имах доста излишно червено вино, което исках да оползотворя и веднага се сетих за винен кебап. Всъщност червено вино слагам почти на всяко ястие, в което има домати. Като малка помня майка ми го приготвяше често, даже с вариации с телешки език. Много добре помня, как не обичах ориза –виж повече

Всички сме полудели по маринованите воденички на баба! Толкова са вкусни, че постоянно я молим да ги прави

Наскоро с приятелки се заговорихме за любимите си гозби. Знаете, има такива, които са любими на всички и цялото семейство чака с нетърпение да ги приготвите отново. А има и такива рецепти, които те спасяват във всяка ситуация. Приготвят се бързо, не струват много пари, а гостите си облизват пръстите.виж повече

Супер рецептата на Виктор Ангелов за шоколадово суфле със сабайон

Шеф Виктор Ангелов смело може да се нарече лошото ченге в българския вариант на световноизвестното състезание за професионални готвачи „Hell’s Kitchen”. Специално за  вас той разкри своята рецепта за шоколадово суфле със сабайон. Необходимите продукти за него са: 200 г краве масло 200 г шоколад 160 г захар 5 яйцавиж повече

С тези вкусни мариновани тиквички ще накарате гостите си да си оближат пръстите!

Докато на пазара все още се предлагат тиквички, ви съветваме да не губите време, а да си ги приготвите по тази нетрадиционна рецепта! На пръв поглед това е едно съвсем непретенциозно ястие, но когато го опитате, ще останете зашеметени от уникалния му вкус! Приготвянето му няма да ви отнеме многовиж повече

Тази рецепта за свински филенца с левурда и каперси си я преписаха всичките ми приятелки! (СНИМКИ)

За тази рецепта използвах свинско филе, но вие можете да изберете прясно, свинско месо без много мазнина. Вкусът на левурдата (дивия чесън) е мек и за разлика от стария не оставя много наситен дъх в устата, нещо което на мен не ми допада, защото за моите вкусови рецептори, прекалено претъпявавиж повече

Чували ли сте за уникалното ливанско Табули! Това не е само салата, ами и ... (СНИМКИ)

Чували ли сте за Табули (Tabouli)? Това е една страхотна ливанска салата, която е една от най-известните салати в страните от Средния Изток, в някои под друго име и с малки изменения. Все пак Табули може да се сервира като салата, а може и като студена гарнитура към месо, особеновиж повече

Няма друга такава вкусотия! Тази рецепта за виенски шницел ще накара гостите ви да си оближат пръстите! (СНИМКИ)

Много ми се ядат шницели, каза половинката. Ама онези от кайма ли или от месо, попитах аз? От месо, от месо. Спомнихме си как в детството ни под шницел си се разбираше плоско оформено мляно месо, и че често в кухните на майките ни пържената храна в маслена баня евиж повече

Това печено свинско бон филе се топи в устата! Гостих всичките си роднини с него, а сега всички ми искат рецептата!

Цялото ми семейство се събра на късен обяд. Семейните сбирки са особено нещо. Всички идват късно, говорят много, и си тръгват с натежали глави. Има много шетане, но споменът, който оставя за домакинята, е безценен, пише талантлива кулинарка в сайта hera.bg. На такива сбирки предпочитам да приготвям нещо засукано, новиж повече

Тя е на 54, а на лицето си няма и една бръчка! На красотата й завиждат дори 25-годишните и всичко се дължи на...

Тези безценни рецепти за маски с нишесте научих от жена, на която никога няма да се уморя да се възхищавам. В свободното си време тя боядисва обувки и прави невероятни ръчно изработени абажури. Никой не знае на колко години е! С лице като нейното могат да се похвалят много малковиж повече

Содата за хляб определено е една от най-здравословните съставки в света. Като разкрива лечебните си свойства, популярността й значително се е увеличила. Сред всички употреби, сода за печене може да се използва и за подобряване на качеството на косата. Тя прави вашите коси блестящи, здрави и почиства косата от различнивиж повече

Копринено гладки подмишници за нула време! Без бръснене

Бръсненето причинява дразнене, врастнали косъмчета и резултати, които са с продължителност само 24 часа. Въпреки това, 77% от жените все още се бръснат през 2018 г., а останалите 33% решават да останат естествени. Време е да помислите за някои алтернативи! Събрахмеа 5 начина за обезкосмяване, така че да можете давиж повече

Всяка жена иска да изглежда млада и красива! Но годините си летят и времето започва да оставя своите отпечатъци по лицето ни. Когато надхвърли 30-те години, всяка дама трябва да започне да полага по-специални грижи за външния си вид. Не е задължително да се обръщате към пластичен хирург или давиж повече

Гювече

Вижте как се прави гювеч “Да си оближеш пръстите”- такава вкусотия, а се прави изключително лесно, споделя Е-вести! Необходими продукти 1 с.л. пресен магданоз 1 ч.л.червен пипер 600 гр. свинско месо 3 бр. моркови 500 гр. картофи 2 гл. кромид лук 4 бр. домати консерва 50 гр. маслини 200 гр.виж повече